0745 589 267 contact@tadmetal.ro

Despre noi

Societatea comerciala TAD, cu capital integral privat, a fost infiintata la Botosani in anul 1998, cu scop exclusiv productiv, avand ca obiect de activitate prelucrarea metalelor prin aschiere si deformare plastica la rece.

Din anul 2001, societatea isi desfasoara activitatea in noul sediu, aflat in localitatea Catamarasti Deal, din judetul Botosani.

In timp, firma a cunoscut o continua dezvoltare, datorata in mare parte calitatii produselor si serviciilor, seriozitatii si respectului acordat clientilor. Au fost achizitionate noi utilaje, necesare desfasurarii in conditii optime a procesului de productie si au fost angajati specialisti cu experienta remarcabila in domeniu.

Gama de produse se largeste mereu, pentru a veni in intampinarea cerintelor in continua schimbare ale pietei. In acest sens suntem deschisi la idei si sugestii venite din partea clientilor, care de multe ori duc la aparitia unor noi produse, adaptate cerintelor actuale.

Modul deschis de abordare ne-a detasat de concurenta si ne-a ajutat sa construim o loialitate vizavi de produsele si serviciile noastre.

Va multumim pentru incredere si speram sa va numarati in curand printre clientii nostri fideli!

De ce TAD?

TAD proiecteaza si executa pe masini unelte cu comanda numerica de ultima generatie : dispozitive, stante, matrite injectie mase plastice, matrite pentru cauciuc, matrite pentru turnare sub presiune aluminiu, etc. De asemenea, TAD executa piese sau produse la tema (conform cerintelor sau proiectelor venite din partea clientilor), piese de schimb pentru diverse masini si utilaje , etc.

Produsele realizate de noi sunt capabile sa raspunda cu succes exigentelor actuale in ceea ce priveste calitatea si raportul calitate/pret. Apeland la serviciile firmei noastre va veti convinge de experienta si profesionalismul unui partener de incredere!

Informatii de contact

Freziilor 9, Cătămărăști Deal 717248, Botoșani, România

9:00-17:00, în fiecare zi

0231 506 013

0231 537 909

0745 589 267, 0745 589 266

contact@tadmetal.ro

Despre noi

Modul deschis de abordare ne-a detașat de concurență și ne-a ajutat să construim o loialitate vizavi de produsele și serviciile noastre.
Află mai multe